دلوعات بنات كوول وبس....

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
دلوعات بنات كوول وبس....

x♥ (¯`v´¯) ♥.je t'aime.♥(¯`v´¯) ♥x

المواضيع الأخيرة

»  اكسسوارات شانيل
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:51 pm من طرف noooody

»  آسآور آخر شياكة
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:50 pm من طرف noooody

» رسم ع الجدران.
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:48 pm من طرف noooody

» صورمن مدن الصحراء المغربية
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:46 pm من طرف noooody

»  اكسسوارات قمة في الروعة والاناقة والجمال (
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:44 pm من طرف noooody

»  صور كولكشن تجيمعى
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:43 pm من طرف noooody

»  نزاريات تغنت بها اجمل الاصوووات ...................
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:40 pm من طرف noooody

» من جمل قصائد نزار....العمياااااااااء......
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:39 pm من طرف noooody

» احلى اشعار الحب....
شيش طاووق....... Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 1:38 pm من طرف noooody

*عفوا التسجيل قاصر على النساء فقط*

احداث منتدى مجاني

    شيش طاووق.......

    noooody
    noooody


    عدد المساهمات : 177
    نقاط : 10337
    تاريخ التسجيل : 22/08/2010
    الموقع : دلع بنااااااااااااااااات كووووووووووول

    شيش طاووق....... Empty شيش طاووق.......

    مُساهمة من طرف noooody الثلاثاء أغسطس 24, 2010 11:43 am

    ( 1 )
    شيش طاووق
    .........................
    المقادير

    حوالى 1/2 كيلو وراك فراخ مغسولة كويس جدا ومقطعة

    التتبيلة بتاعت الشيش طاووق

    وهي عبارة عن

    عصير ليمونة
    كوب زبادي
    ملح وفلفل اسود
    ملعقة صغيرة كاري
    ملعقة صغيرة زعتر
    ملعقة صغيرة كسبرة ناشفة
    رشة بسيطة شطة

    بصلة صغيرة مفرومة ناعمة جدا جدا
    3 فصوص ثوم مطحونين ناعم جدا جدا
    طماطماية متوسطة مقشرة ومعصورة

    نخلط كل المكونات دي مع بعضها وبعد كده
    نجيب طاسة
    نحط فيها حتة زبدة صغيرة
    ننزل عليها الفراخ تعمل تشوك
    علشان تحتفظ بالعصارة بداخلها


    نغطيها بالبلاستيك الشفاف ونسيبها ساعتين على الأقل في التلاجة
    او ممكن لتاني يوم يكون أفضل

    بعد كده نحضر الخضار بتاعنا
    فلفل رومي وفلفل حار وبصل وطماطم

    بعد مانطلع الفراخ من التلاجة
    نشغل الفرن على درجة حرارة متوسطة

    ونجيب صينية نحط فيها ميا مع شرائح الليمون ونزش فيها شوية زعتر


    نجيب اعواد الشيش طاووق
    وندخل فيها الفراخ بتاعتنا مع الخضار
    بعد كده نرصهم على الصينية

    بعد كده ننزل التتبيلة المتبقية على الفراخ بالمعلقة

    ندخلها الفرن لحد ماتستوى وبتبقا ريحتها جنااااااااااااااااااااااااااااااان

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة مايو 10, 2024 9:26 pm