اولا فرختين للحشو
كوب رز
بصل مفروم
نعناع ناشف حسب الرغبة
كبد وقوانص
4 ملاعق زيت كبيرة
ملح وفلفل وكمون
نضع كل المكونات علي بعض وندعهكم كويس جدا
وبعد كدة نبدا الحشو بس بلاش نملاهم اوي علشان الفراخ ما تفرقعش في الحلة
وكمان قبل ما تحطيها في المية المغلية خرميها من ضهرها خرمين علشان الرز يستوي
والمية بنحط فيها ورق لورو وحبهان وبصلة ولما تغلي ننزل بالفراخ مدة ساعة الا ربع
وبعد كده لما تستوى ويعدوا الساعة الا ربع دول بنكون الفراخ جاهزة وبالهنا والشفا
كوب رز
بصل مفروم
نعناع ناشف حسب الرغبة
كبد وقوانص
4 ملاعق زيت كبيرة
ملح وفلفل وكمون
نضع كل المكونات علي بعض وندعهكم كويس جدا
وبعد كدة نبدا الحشو بس بلاش نملاهم اوي علشان الفراخ ما تفرقعش في الحلة
وكمان قبل ما تحطيها في المية المغلية خرميها من ضهرها خرمين علشان الرز يستوي
والمية بنحط فيها ورق لورو وحبهان وبصلة ولما تغلي ننزل بالفراخ مدة ساعة الا ربع
وبعد كده لما تستوى ويعدوا الساعة الا ربع دول بنكون الفراخ جاهزة وبالهنا والشفا
السبت أغسطس 13, 2011 1:51 pm من طرف noooody
» آسآور آخر شياكة
السبت أغسطس 13, 2011 1:50 pm من طرف noooody
» رسم ع الجدران.
السبت أغسطس 13, 2011 1:48 pm من طرف noooody
» صورمن مدن الصحراء المغربية
السبت أغسطس 13, 2011 1:46 pm من طرف noooody
» اكسسوارات قمة في الروعة والاناقة والجمال (
السبت أغسطس 13, 2011 1:44 pm من طرف noooody
» صور كولكشن تجيمعى
السبت أغسطس 13, 2011 1:43 pm من طرف noooody
» نزاريات تغنت بها اجمل الاصوووات ...................
السبت أغسطس 13, 2011 1:40 pm من طرف noooody
» من جمل قصائد نزار....العمياااااااااء......
السبت أغسطس 13, 2011 1:39 pm من طرف noooody
» احلى اشعار الحب....
السبت أغسطس 13, 2011 1:38 pm من طرف noooody